Inkluderet i prisen
Priserne på vores menuer er inkl. grill, kul, tilberedning og udskæring. Vi anretter buffet’en og fylder op løbende. Med andre ord står vi for det hele.
Det eneste, som ikke er inkluderet i prisen pr. person, er kørsel.

For levering af catering kan der også være tillæg for flamingokasser.

Kørsel
Beløb for kørsel varierer efter afstanden fra vores køkken, som ligger Møllelodden 4, 2791 Dragør. Kørsel på Amager er gratis. Beløbet for kørsel vil fremgå af tilbud, ordrebekræftelse og faktura.

Ankomsttidspunkt
Tidspunktet for hvornår vi ankommer, varierer efter menuvalg og antallet af personer. For pattegris menuer ankommer vi 4½ – 6 timer før spisetidspunkt. For grillmenuer ankommer vi 3 – 4 timer før spisetidspunkt. Når vi fremsender tilbud angiver vi også et cirkatidspunkt for ankomst. Vi kontakter Jer også altid i ugen op til festen og aftaler ankomsttidspunktet mere præcist.

Ovn
Til nogle selskaber vil vi gerne benytte en ovn såfremt det er muligt. I må derfor gerne give besked om muligheder herfor. Det er ikke et krav med ovn, men vi vil meget gerne vide det i forhold til vores planlægning.

Ved ankomst
Der må meget gerne være en til at tage imod os når vi ankommer. I nogle tilfælde kan vi efter aftale godt komme og stille op uden der er nogen til at tage imod os, men det kræver nem adgang og at det er tydeligt hvor vi skal stå.

Hygiejne
Vi går aldrig på kompromis med god hygiejne. Alle vores ansatte har den nødvendige hygiejneuddannelse og med vores egenkontrolprogram, der løbende revideres, sikrer vi produktion og tilblivelse af høj kvalitet.
Vi har brug for adgang til håndvask og meget gerne en lille smule plads til lettere anretning.
Vi tror på gennemsigtighed og ser fødevaremyndighederne som vores samarbejdspartner og ikke blot som kontrolorgan.

kontrolrapport

Allergener
Se oversigt over allergene ingredienser i vores produkter.
Læs mere >>

Ting at tage med i buffet’en
Maden anrettes på buffet i sorte plastbakker. I skal blot selv sørge for noget at tage med i buffet’en. Skeer og gafler er fint. Nogle forespørger om muligheden for at vi kan anrette på egne fade. Såfremt der er køkken/serveringspersonale, der kan hjælpe med dette vil vi gerne være behjælpelige.

Overdækning
I skal som udgangspunkt venligst selv sørge for overdækning i tilfælde af dårligt vejr. F.eks. halvtag, pavillon eller haveparasol. Har I ikke mulighed for at sørge for overdækning bedes i venligst give os besked, da vi kan lave en aftale om at vi kan sørge for det. Heldigvis er det sjældent nødvendigt med overdækning og hvis vejret er godt foretrækker vi at stå i det fri.

Spisetid
Vi bestræber os altid på at være meget præcise med at servere til det ønskede spisetidspunkt. Vi kan oftest også justere tidspunktet på dagen, såfremt I ønsker at rykke det en smule. Er det tilfældet vil vi meget gerne have besked hurtigst muligt, så vi kan gøre hvad vi kan for at ramme det ønskede tidspunkt. Vi har erfaring fra rigtig mange selskaber og hvis I ønsker det kigger vi gerne på jeres tidsplan og kommer med vores vurdering.

Kul
Vi tager som udgangspunkt grillen med når vi kører, så i skal venligst sørge for et sted vi kan lægge de varme kul når vi pakker sammen (egen grill, blikspand, metaltrillebør, bålsted el. lign).

Betaling
Betaling kan ske kontant på dagen eller ved bankoverførsel. Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt med depositum. Ved nogle store selskaber vil vi dog gerne have depositum og i disse tilfælde giver vi besked herom.
Bank: Arbejdernes Landsbank
Reg.: 5325
Kontonr.: 0248015