Grill selv. Vi gør det super let at grille selv til Jeres næste fest

Vi tilbyder alle vores menuer som grill selv løsning. Lettere bliver det ikke at grille selv! Der er naturligvis et nedslag i prisen når I vælger at grille selv.

Ud over vores menuer kan vi også tilpasse grill selv løsninger udfra Jeres ønsker, hvis I fx vil sammensætte Jeres egen menu.

Vi leverer alt hvad I skal bruge og det er lige til at gå til. Vi leverer grill, kul, tændvæske, kød, salater og tilbehør, som er lige til at sætte på buffeten. Der medfølger udførlig grill selv vejledning, som punkt for punkt tager Jer igennem optænding, grillning og udskæring. Har I yderligere spørgsmål eller brug for flere tips er vi naturligvis behjælpelig ved levering, på mail eller telefon.

Det kan virke som et projekt at skulle grille helstegt pattegris selv eller grille flere slags kød, men med vejledningen bliver det meget nemt at gå til. Kødet er enten forhåndsmarineret eller også medfølger krydderi til at krydre med når der grilles. Salater og tilbehør er forberedt og leveres i kølekasser, som sagtens kan holde det hele koldt indtil I skal spise. Det er lige til at sætte på buffeten ved servering.

I ugen op til Jeres fest ringer vi til Jer og aftaler leveringstid mm. så det praktiske er helt på plads og I får ro i maven. I modtager grill selv vejledning på mail, så I kan læse den igennem og evt. vende tilbage med spørgsmål. På dagen medfølger også en printet vejledning, så I ikke selv skal tænke på at få den printet.

Notér venligst i kommentarfeltet til forespørgslen at I ønsker at grille selv.

Send forespørgsel >>